Bröllop Lachapelle Frankrike

 

 DECOR & MORE

Välkommen till Party Productions nya hemsida för uthyrning av dekorationer samt tjänster och styling till fest, bröllop och event.

 Sidan är fortfarande under uppbyggnad och vi uppdaterar dagligen med fler produkter i hyrsortimentet och påfyllning i våra portofolios från tidigare uppdrag. 

Riddarsalen

Här dukar vi bröllopsmiddag

med upp till 30 sittande gäster.

Bröllop på slottet Lachapelle i södra Frankrike

 

Party Productions erbjuder ett exklusivt bröllopspaket på slottet LaChapelle som ligger vid gränsen till Bordeaux i södra frankrike med närmaste flygplats och stad toulousse. lachapelle har anor från 1000-talet och ligger ute på franska landsbygden i en liten by med ca 50 invånare. Slottet har också det mest underbara kapell för vigslar vägg i vägg. värdparet är svensk-franska och erbjuder mycket hög standard på inredning, mat, dryck och logi. slottet erbjuder ca 20 övernattande gäster men det finns möjlighet att inackordera fler gäster i angränsade hus i byn om man vill bo nära. annars har storstaden toulousse flertalet hotell i olika prisklasser och ligger endast en timmes bilresa bort.

kontakta oss för mer information om er bröllopsupplevelse på slottet lachapelle.

En bröllopsupplevelse utöver det vanliga

 

här upplever ni lugnet, landskapet och den vackra slottsmiljön tillsammans med familj och vänner när ni firar ert bröllop med en smak av allt som frankrike har att erbjuda. 

riddarsalen dukad med nya och antika dekorationer.

den vidsträckta Terrassen med utsikt över kullar och dalar. 

slottets ena sida sett från poolen som ligger nedanför.

Ett av gästrummen där vissa delar är över tusen år gamla.

slottet har flera olika små och stora trädgårdar och prunkande planteringar.

Barnen älskar att leka på slottet och det finns många gömställen.

kapellet lachapelle ligger vägg i vägg med slottet.

Slottet lachapelle's pampiga trappa och entré till kök och hall.

Poolen som tillhör slottet har ett stort bord med tak för picnic och soliga dagar.

KONTAKTA OSS

 

Party Productions Stockholm AB

Skarpövägen 14

SE-13238 Saltsjö-boo

SWEDEN

 

EMAIL

info@decorandmore.se

 

MOBIL

+46701497600

 

KONTAKTFORMULÄR

Klicka här

 

OM OSS

 

Party Productions är ett familjeägt företag som startade 2011 i Saltsjö-boo, Nacka när vi fick frågan från Kanal 5 att duka och dekorera sex stycken bröllop på fyra dagar till TV-programmet "Kär & Galen". Efter den roliga erfarenheten fick vi flertalet förfrågningar från nya kunder att planera och styla deras bröllop. 

 

Webshoppen partyproductions.se startade 2012 och säljer dekorationer online till privata kunder och företag. Med ett brett sortiment från kända leverantörer, blandat med egen import av unika varor, placerar sig Party Productions som ledande och en stor inspiratör i branschen.

 

Januari 2019 lanserades hemsidan Decor & More för att presentera Party Productions tjänster inom dekoration och styling. Med flera års erfarenhet och expertis har vi arbetat upp ett stort underlag av nöjda kunder. Vår meritlista är lång över alla tiotusentals privatpersoner som handlat i webshoppen och fått professionell hjälp med fest och bröllop. Vi har levererat dekor och styling till återkommande företagskunder, kommuner och organisationer. Vi är stolta över alla samarbeten inom PR & media med kända profiler, influencers och våra kära branschkollegor.

 

WE LOVE DECOR!

 

Copyright PARTY PRODUCTIONS 2011-2019 © All Rights Reserved