STYLING FEST & BRÖLLOP

Styling till fest, bröllop och event. Dekoration, dukning, bröllopsplanering och rekvisita. Uthyrning av dekor och festartiklar


DRÖMBRÖLLOP & UNIKA FESTER SEDAN 2011


Team Party Productions erbjuder professionella tjänster för fest och bröllop i och utanför Sverige.


 

STYLING & DEKOR TILL PRIVATKUNDER

Party Productions Stockholm AB


BE OM OFFERT

Det slutgiltiga priset avgörs av mängden dekor som ska hanteras, storleken på ytorna som ska stylas samt tidsramen som du eller festlokalen erbjuder oss för att kunna genomföra uppdraget. Party Productions hjälper dig beräkna vad som är möjligt med hänsyn till dina behov och din budget.

RIKTPRISER
För enkelhetens skull kommer här några prisexempel baserade på tidigare bokningar:

1. Fest i Stockholm med 25-40 gäster i hem eller restaurangmiljö. Ballongdekor och skylt till t.ex. entré, tak eller vägg. Ljus och vaser med lite blommor till dukning på mingelbord eller långbord. Pappersdekor som t.ex. löpare, servetter m.m. och enklare piff i temat.
PRIS 15000-25000kr (1 stylist)


2. Fest/bröllop i Stockholm med 50-70 gäster i hem eller restaurangmiljö/möblerad festlokal med personal. Ballonggirlang eller mellanstort blomarrangemang och designad välkomstskylt till entré. Ljusstakar/kandelabrar/blockljus/ljuslyktor och blomskålar/minivaser/cylindervaser med blommor till dukning på bord. Lite extra fint till honnör eller värdparets bord med ljus, vaser, blommor, duk/löpare och blomgirlang. Dekor till övriga ytor som presentbord, bar och mingel. PRIS 35000-50000kr (2 stylister)


3. Fest/bröllop i Stockholm med 80-120 gäster i restaurangmiljö eller möblerad festlokal med personal. Ballonggirlang eller mellanstort blomarrangemang och designad välkomstskylt till entré. Ljusstakar/kandelabrar/blockljus/ljuslyktor och blomskålar/minivaser/cylindervaser med blommor till dukning på bord. Lite extra fint till honnör eller värdparets bord med ljus, vaser, blommor, duk/löpare och blomgirlang. Dekor till övriga ytor som presentbord, bar och toaletter. PRIS 50000-70000kr (2-3 stylister)


4. Bröllop i Stockholm inkl vigsel och mingel med 50-70 gäster i möblerad festlokal med personal. Fint på vigsel. Dekorerad entré och designad välkomstskylt. Dukar/löpare. Ljusstakar/kandelabrar/blockljus/ljuslyktor och blomskålar/minivaser/cylindervaser med blommor till dukning på middagsbord och övriga ytor som bar, presentbord, mingelbord, tårta. Extra fint till honnör med ljus, vaser, blommor, duk/löpare, blomgirlang, backdrop, skylt eller liknande. PRIS 60000-80000kr (2-3 stylister)


5. Bröllop i Stockholm inkl vigsel och mingel med 80-100 gäster i möblerad festlokal med personal. Fint på vigsel med dekor och blommor. Dekorerad entré och designad välkomstskylt. Dukar/löpare. Ljusstakar/kandelabrar/blockljus/ljuslyktor och blomskålar/minivaser/cylindervaser med blommor till dukning på middagsbord och övriga ytor som bar, presentbord, mingelbord, tårta. Extra fint till honnör med ljus, vaser, blommor, duk/löpare, blomgirlang, backdrop, skylt eller liknande. PRIS 80000-100000kr (3 stylister)


6. Bröllop weekend inkl planering, design, värdar, koordination m.m. i Stockholm eller Sverige med vigsel och mingel från 70 till 150 gäster. Extra fint på vigsel med dekor, matta och blommor. Dekorerad entré och designad välkomstskylt. Dukar/löpare. Ljusstakar/kandelabrar/blockljus/ljuslyktor och blomskålar/minivaser/cylindervaser med blommor till dukning på middagsbord och övriga ytor som bar, presentbord, mingelbord, tårta. Fotovägg och skräddarsydd dekor i kundens tema till lokalens ytor. Extra fint till honnör med ljus, vaser, blommor, duk/löpare, blomgirlang, backdrop, skylt eller liknande. PRIS från 120000kr (3-4 stylister inkl resa, hotell, måltider m.m.)


SPECIALDEKOR
Party Productions designar och tillverkar skräddarsydd dekor efter kundens behov och önskemål. T.ex. skyltar med namn, blomväggar, fotoväggar, stora siffror och bokstäver, sömnad av dukar och inredning, arrangemang med torkade blommor, konstblommor eller färska blommor m.m. Detta offereras separat.


PARTY PRODUCTIONS SAMARBETSPARTNERS
Party Productions har ett stort kontaktnät med välkända leverantörer för övriga externa produkter och tjänster inom dekor och event. Vi hjälper dig att boka eller hänvisar till företag vi anser är pålitliga, tillgängliga och inom din budget. 


Moms 25% ingår på alla tjänster och produkter till privatpersoner. Priserna gäller bokningar från 27 februari 2023 till 31 dec 2023.

FÖRFRÅGAN BRÖLLOP & FEST


Fyll i så mycket som möjligt så återkommer vi med mer information hur vi kan hjälpa er utifrån era önskemål. Alla fält med * är obligatoriska. I några fält kan du välja ett eller flera alternativ. Vi hanterar all personlig information med största respekt och diskretion, inga uppgifter kommer föras vidare till en tredje part eller användas i reklamsyfte. Detta är endast en förfrågan och du/ni binder inte upp er på någonting.

 
 
 
 
 
 
 
Planering/koordination
Styling av fest och bröllop
Fest och bröllop utanför Stockholm
Fest och bröllop utanför Sverige
Boka ett första möte
Hyra/köpa dekorationer
Annat
 
Bröllop
Födelsedag vuxen
Dop
Babyshower
Möhippa
Student
Frieri
Lunch
Middag
Mingel
Högtid
Temafest
Annat, skriv i rutan längst ned
 
 
 
Romantiskt
Traditionellt
Boho
Rustikt
Tema
Party
Elegant
Hemma
Trädgård
Tält
Lada
Slott eller herrgård
City
Festlokalens stil
Båt
Utomlands
Annorlunda
Stor fest med stor lokal
Liten fest med få gäster
Destination wedding