STYLING EVENT

Styling till fest, bröllop och event. Dekoration, dukning, bröllopsplanering och rekvisita. Uthyrning av dekor och festartiklar


STYLING AV EVENTS SEDAN 2011


Team Party Productions erbjuder professionella tjänster för fest och event i och utanför Sverige.


 

STYLING & DEKOR TILL FÖRETAG

Party Productions Stockholm ABBE OM OFFERT

Det slutgiltiga priset avgörs av mängden dekor som ska hanteras, storleken på ytorna som ska stylas samt tidsramen som du eller festlokalen erbjuder oss för att kunna genomföra uppdraget. Party Productions hjälper dig beräkna vad som är möjligt med hänsyn till dina behov och din budget.


RIKTPRISER
För enkelhetens skull kommer här några prisexempel baserade på tidigare bokningar:

1. Event i Stockholm för 10-25 gäster i möblerad lokal eller restaurangmiljö. Ballonger till entré eller lokal modell mindre. Skylt med logo. Dukning på 3-4 mingelbord med ljus och blomma. Pappersdekor i temat.
PRIS 12000-15000kr (1 stylist)


2. Event i Stockholm för 30-50 gäster i möblerad lokal eller restaurangmiljö. Fotovägg enklare variant med logo. Ballongdekor modell mellan typ en girlang. Dukning på 5-8 mingelbord med ljus och blommor. Piff i bar och entré. Pappersdekor i temat.
PRIS 25000-40000kr (1-2 stylister)


3. Event i Stockholm för 10-25 gäster i möblerad lokal eller restaurangmiljö. Fotovägg lyxig variant med tex blommor och logoskylt. Ballongdekor modell större. Dukning på mingelbord och/eller långbord med ljus och blommor. Extra piff på övriga ytor som bar och entré samt viss kundanpassad dekor i temat.
PRIS 30000-40000kr (1-2 stylister)


4. Event i Stockholm för 30-50 gäster i möblerad lokal eller restaurangmiljö. Fotovägg lyxig variant med tex blommor och logoskylt. Ballongdekor modell större. Dukning på mingelbord och/eller långbord med ljus och blommor. Extra piff på övriga ytor som bar och entré samt viss kundanpassad dekor i temat.
PRIS 50000-70000kr (2 stylister)


5. Event i Stockholm eller övriga Sverige för 70-150 gäster i möblerad lokal eller restaurangmiljö. Fotovägg lyxig variant med tex blommor och logoskylt. Ballongdekor modell större. Dukning till mingel och middagsbord med dukar/löpare, ljus och designat bordsarrangemang med blommor eller fjädrar och liknande. Extra piff av övriga ytor som bar och entré, dans m.m. samt kundanpassad dekor i temat till lokalen. 
PRIS 100000-150000kr (3 stylister. Ev inkl resa, hotell, måltider)


SPECIALDEKOR
Party Productions designar och tillverkar skräddarsydd dekor efter kundens behov och önskemål. T.ex. skyltar med namn, blomväggar, fotoväggar, stora siffror och bokstäver, sömnad av dukar och inredning, arrangemang med torkade blommor, konstblommor eller färska blommor m.m. Detta offereras separat.


PARTY PRODUCTIONS SAMARBETSPARTNERS
Party Productions har ett stort kontaktnät med välkända leverantörer för övriga externa produkter och tjänster inom dekor och event. Vi hjälper dig att boka eller hänvisar till företag vi anser är pålitliga, tillgängliga och inom din budget. 


Moms 25% tillkommer på alla tjänster och produkter till företagskunder. Priserna gäller från 27 feb 2023 till 31 dec 2023.

FÖRFRÅGAN EVENT


Fyll i så mycket som möjligt så återkommer vi med mer information hur vi kan hjälpa er utifrån era önskemål. Alla fält med * är obligatoriska. I några fält kan du välja ett eller flera alternativ. Vi hanterar all personlig information med största respekt och diskretion, inga uppgifter kommer föras vidare till en tredje part eller användas i reklamsyfte. Detta är endast en förfrågan och du/ni binder inte upp er på någonting.

 
 
 
 
 
 
 
 
Planering
Styling
Köpa dekorationer
Hyra dekorationer
Boka ett möte
Samarbete
 
 
 
Företagsfest till personal
Företagsevent
Event med influencers
Event utanför Sverige
Mingel
Lunch
Middag
Marknadsföring
Annat, berätta mer