KURSER

Styling till fest, bröllop och event. Dekoration, dukning, bröllopsplanering och rekvisita. Uthyrning av dekor och festartiklar

KURSER


STYLING ⎹ BLOMMOR ⎹ DUKNING

BALLONGER ⎹ SÖMNAD ⎹ INREDNING

Lär dig en ny hobby eller testa på ett nytt yrke inom dekoration, blommor och styling för hemmabruk eller för kommersiellt syfte. Vi välkomnar både nybörjare och professionella och anpassar nivån därefter. Party Productions kurser är praktiskt utformade där du får jobba med ditt eget projekt under handledning av våra professionella kursledare. Vi går igenom olika tekniker, både teoretiskt och praktiskt, och delar med oss av erfarenheter i branschen med värdefulla tips och råd.


Miljön är ett viktigt ämne inom dekoration vad gäller val av material och hanteringen av dessa. Party Productions jobbar för en större miljömedvetenhet inom området och på kursen berättar vi hur vi tänker hållbart med kursmaterialen och hur de ska hanteras efteråt.


Välkommen till Party Productions fina kurslokal på 180kvm i Orminge, Saltsjö-boo i Nacka, bara 15 min utanför Stockholm city. Gratis parkering precis utanför dörren. Entré med hiss och kurslokal är handikappanpassad. Atmosfären är inspirerande, trevlig och fördomsfri. Fika ingår alltid. Vi ser fram emot en kreativ stund med dig!

Dukning Bröllop Med Underläggstallrikar Guld Och Blå

FESTDUKNING - FRÅN BUDGET TILL LYX!

Vi inspireras av dukningar på Pinterest och Instagram och dukar och dekorerar ett gemensamt och ett varsitt bord där vi testar olika stilar från budget till lyx. Du kan fotografera våra dukningar att använda som mall till dina kommande fester och events. Allt material att duka med finns i kurslokalen i olika stilar och prisnivåer.

Sykurs I Stockholm Sy Väska Och Necessär I Tyg

SYKURS - NECESSÄRER

På plats i Saltsjö-boo eller online. Ja, alla kan sy en necessär med foder och blixtlås, det enda kravet är att du har tillgång till en normalt utrustad symaskin. Den här kursen riktar sig till dig som vill lära dig att sy en färdig produkt. Du kommer hinna sy en necessär på tre timmar och du får så klart ta med den hem. Kursmaterial värde 350-400kr ingår.

SKAPA BALLONGDEKORATIONER - ORGANISK STIL!

På plats i Saltsjö-boo eller online. Vi skapar trendiga ballonggirlanger och gör dekorativa ballongarrangemang. Här finns det mycket tips och tricks att lära och även hur just ballonger är ett mycket bra val att dekorera festen med när det kommer till miljö och hållbarhet. Kursen är för alla hemmafixare som älskar att pyssla till kalas och fest samt för branschfolk som vill lägga till ballonger på sitt CV eller för dig som vill starta eget med ballonger och dekor.

Ballong kurs lära sig göra girlanger och dekorationer med ballonger

KONSTBLOMMOR - HÅLLBARA OCH VACKRA ARRANGEMANG!

På plats i Saltsjö-boo eller online. Vi skapar fantastiska blomarrangemang med mycket realistiska konstblommor för dekor, heminredning och fasta installationer i vas eller annan behållare samt ramar, väggdekor och moln. Konstblommor är ett mycket hållbart alternativ med ett avsevärt mindre avtryck på miljön än färska blommor. Kursen är för alla som älskar att dekorera hemma samt för branschfolk som vill lägga till blomdekor på sitt CV

Blomkurs med konstblommor, vackra blomarrangemang till event och offentlig miljö