KÖPA DEKOR

Styling till fest, bröllop och event. Dekoration, dukning, bröllopsplanering och rekvisita. Uthyrning av dekor och festartiklar


Här är några förslag på kundanpassad dekor att köpa som tillverkas efter beställning i vår egen verkstad  och ateljé. Vi skapar allt inom dekoration för privatpersoner och företagskunder. Klicka på "Fråga om pris" för att komma till kontaktformuläret och få prisförslag samt leveranstid.


BALLONGDEKOR

 ORGANISK STIL

Ballongdekor med små och stora latexballonger i en levande mix. Monteras på backdrop, tak, mot vägg eller runt en dörröppning. OBS! Vi jobbar ej med helium, endast med miljövänlig luft.EVENTMÖBLER

 SKYLTAR, VÄGGAR OCH MÖBLER

Kundanpassade handtillverkade möbler, eventväggar och skyltar i kundens färg och stil för flergångsanvändning. 

FOTOVÄGG EVENT

 BLOMMOR & LOGOTYPE

Fotovägg kundanpassad med konstblommor i färgtema till företagsevent. Montering och styling på plats krävs för denna dekoration.TRÄDEKOR

 SIFFROR & BOKSTÄVER

Stora siffror och bokstäver av MDF i valfritt typsnitt eller logo tillverkas på beställning i din färg. Kan ställas fritt på golv eller stickas ned i gräsmattan med några tillbehör. Du kan också enkelt luta dem eller skruva fast mot en vägg.

BLOMDEKOR

 SIFFROR & BOKSTÄVER

Handgjorda konstblomdekorationer  enligt dina önskemål i färger, typsnitt/logo och storlek. Enkla att ställa på golvet, luta eller fästa mot en vägg eller hänga från taket. BLOMARRANGEMANG

 KONST & TORKADE BLOMMOR

Handgjorda konstblomsdekorationer tillverkade enligt dina önskemål i färg och storlek. Både vackert och praktiskt till event och offentliga miljöer.BLOMDEKOR

 TAVLOR & RAMAR

Handgjorda konstblomsdekorationer som ram eller tavla tillverkade enligt dina önskemål i färg och storlek. Används som dekor till vägg eller bakgrund för logotype/namn.


TRÄD MED BLOMMOR

HANDTILLVERKAD

Handgjorda blommande träd med äkta grenar och konstblommor. Tillverkas för hand efter kundens önskemål i storlek och stil. Passar till event eller offentlig miljö. 


BLOMDEKOR

 TORKAT HÄNGANDE ARRANGEMANG

Handgjorda extra stora blomarrangemang till vägg och tak med torkade och konserverade blommor och blad. Finns i flera storlekar och färgkombinationer.


BLOMDEKOR

 FÄRSKA ARRANGEMANG

Handgjorda blomarrangemang till bordet med färska blommor och blad. Finns i flera storlekar och färgkombinationer. Priser på färska blommor varierar efter säsong och tillgång.

SKYLTAR

ACRYL MED LOGOTYPE

Text på plexiglas i akryl till företagsevent.SÖMNAD

 DUKAR, GARDINER & KUDDAR

Sömnad till hem och offentlig miljö. Vi har egen ateljé och många års erfarenhet av allt inom textil och professionell inredning. 


SATINBAND

 MED FOLIETRYCK

Beställ satinband med tryck på metervara eller hela rullar. Logo, namn eller valfri text. i metallic, färger, svart eller vit.