KONTAKT

 

 DECOR & MORE

Kontakta oss

Berätta hur vi kan hjälpa dig idag. Fyll i ditt för och efternamn samt din emailadress så svarar vi så snart vi kan, oftast inom 24 timmar.

 
 
 
 
 
Privat
Företag
Annat, nämligen...
 
 
 

BESÖKSADRESS BUTIK / SHOWROOM / KONTOR / LAGER

Party Productions Stockholm AB

Skarpövägen 14

SE-13238 Saltsjö-boo

SWEDEN

 

ÖPPETTIDER

Vardagar kl 12-17 är vi normalt på plats men våra tider kan variera.

Hör alltid av dig före ditt besök och boka tid så vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi är flexibla även utanför kontorstid, kontakta oss när det är bråttom så försöker vi lösa det. 

 

EMAIL

info@decorandmore.se

 

MOBIL

+46701497600

Telefontider mån-fre kl 10-17. Övriga tider kan du använda kontaktformuläret, maila eller skicka ett sms. 

 

HÄR HITTAR DU OSS

klicka på den här markören eller på kartan nedan så får du

upp kartan till oss på google maps

Party Productions karta

OM OSS

 

Party Productions är ett familjeägt företag som startade 2011 i Saltsjö-boo, Nacka när vi fick frågan från Kanal 5 att duka och dekorera sex stycken bröllop på fyra dagar till TV-programmet "Kär & Galen". Efter den roliga erfarenheten fick vi flertalet förfrågningar från nya kunder att planera och styla deras bröllop. 

 

Webshoppen partyproductions.se startade 2012 och säljer dekorationer online till privata kunder och företag. Med ett brett sortiment från kända leverantörer, blandat med egen import av unika varor, placerar sig Party Productions som ledande och en stor inspiratör i branschen.

 

Januari 2019 lanserades hemsidan Decor & More för att presentera Party Productions tjänster inom dekoration och styling. Med flera års erfarenhet och expertis har vi arbetat upp ett stort underlag av nöjda kunder. Vår meritlista är lång över alla tiotusentals privatpersoner som handlat i webshoppen och fått professionell hjälp med fest och bröllop. Vi har levererat dekor och styling till återkommande företagskunder, kommuner och organisationer. Vi är stolta över alla samarbeten inom PR & media med kända profiler, influencers och våra kära branschkollegor.

 

Party Productions

We love decor and more!

KONTAKTA OSS

 

Party Productions Stockholm AB

Skarpövägen 14

SE-13238 Saltsjö-boo

SWEDEN

 

EMAIL

info@decorandmore.se

 

MOBIL

+46701497600

 

KONTAKTFORMULÄR

Klicka här

 

Copyright PARTY PRODUCTIONS 2011-2019 © All Rights Reserved